Beton storten

July 25th, 2006 No Comments »


Uniahof, Kollum

Zomerfeesten 2006

July 22nd, 2006 No Comments »

De zomerfeesten van 2006 waren warm en gezellig, of eigenlijk gezellig warm. Best wel veel goede muziek gehoord van Nighthawks at the Diner, Van Dikhout, Di-rect en Hind. Hind zong in de Stevenskerk. Naast haar eigen repertoire ook twee fado’s. De akoestiek van de kerk voegde feitelijk nog meer drama toe in de muziek dan er al in zit. Zeer fraai. Dit jaar heb ik tijdens de zomerfeesten vrijwel alleen met de compact camera gefotografeerd. Met het warme weer vind ik de spiegelreflex te groot en te zwaar om mee te nemen. Maar het voelde zeker niet als een beperking, alleen de compact mee.

Nieuw voor mij was de Latin Stage bij de Voerweg. Hier trad elke avond een latin band op met heerlijke salsa muziek. Al gauw werd deze plek de ‘thuishaven’ aan het einde van de avond om daar mijn vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Daardoor kregen deze zomerfeesten iets speciaals mee. Ik hoop alleen wel dat ze volgend jaar de dansvloer waterpas leggen. See you next year!

Matrixx

July 21st, 2006 No Comments »


Hunnerpark, Nijmegen

Druk druk druk

July 21st, 2006 No Comments »


Waalkade, Nijmegen

Hind

July 21st, 2006 No Comments »


Stevenskerk, Nijmegen

Giant Melbourne

July 20th, 2006 No Comments »

Mijn mooie Giant… in lichtblauw en zwart. Met natuurlijk een Brooks B66 zadel. En veel vastgeplakte briefjes van de bewaakte stalling op het station. Dat was em… ik schat zo’n 7000 km mee gereden. Gisteravond gestolen.

De bewaakte stalling was vol, en na veel heen en weer rijden rond het centrum toch maar besloten voor 1 keer (!) de fiets niet in de bewaakte stalling te plaatsen, maar natuurlijk wel met de kabel vast aan het fietsenrek en keurig tussen andere fietsen in. Na eerst een fiets van een vriendin losgetrokken te hebben omdat ie echt klem zat, kwam ik tien minuten later aan bij het fietsenrekje. De andere fietsen stonden er nog…

Serveersters

July 19th, 2006 No Comments »


Grote straat, Nijmegen

Geen vierdaagse, wel vuurwerk

July 19th, 2006 No Comments »


Waalkade bij labyrint, Nijmegen

Door het warme weer is de Vierdaagse na de eerste wandeldag afgelast. Een terechte beslissing lijkt me, omdat de warmte voorlopig nog aanhoudt. Het vuurwerk ging gewoon door, alleen een half uurtje later. Deze keer veel muziek en ook veel ‘grond’ vuurwerk, wat na een tijdje zelfs saai werd. Iets teveel van hetzelfde. Volgend jaar wordt het mijn tiende vuurwerk bij de zomerfeesten… dat zal wat worden!

Lekkerrrr

July 18th, 2006 No Comments »


Plein 1944, Nijmegen

Dirty Dancing

July 17th, 2006 No Comments »


Lux, Nijmegen

Het aardige van de zomerfeesten is dat er voor vrijwel iedereen iets leuks te doen is. Stel, je wilt de film ‘Dirty Dancing’ nog een keer zien… dat kon gisteren bij Lux. De film werd vanuit het gebouw naar buiten geprojecteerd. Er was een gezellige, rustige sfeer op het terras en je had (gelukkig!) geen last van de andere podia.

Van Dikhout

July 17th, 2006 No Comments »


Stevenskerk, Nijmegen

Di-rect

July 16th, 2006 No Comments »


Waalkade, Nijmegen