Het gras van Plein 1944

July 25th, 2005 1 Comment »


Plein 1944 na de zomerfeesten.

Had ik in een vorige post nog lovende woorden over het fraaie gras op Plein 1944, moet je nu kijken! Kunnen ze weer opnieuw beginnen. Maar de zomerfeesten waren gezellig :-)

Zomerfeesten – Nog meer gezelligheid

July 24th, 2005 No Comments »


Molenstraat en Plein 1944

Braxx

July 24th, 2005 No Comments »


Plein 1944

Jawel, jullie zien het goed! Dit is Braxx… nooit van gehoord dus. Maar het zijn vier fraaie meiden uit de Carribean en ze gaan het helemaal maken aldus de presentator.

Matrixx Under the Bridge

July 24th, 2005 1 Comment »


Waalbrug, Nijmegen

Zomerfeesten – Donderdag en Vrijdag

July 23rd, 2005 No Comments »

Zoals ik al eerder heb geschreven dit jaar niet veel bekende artiesten bij de zomerfeesten. Dus ook op deze avonden niet echt een ‘doel’, behalve dan gezellig met vrienden op stap en wat rondlopen. Vaste prik is wel restaurant Dromaai geworden op Plein 1944, en dan vooral de Sate, of voor de meesten een dubbele Sate. Je moet op zo’n avond toch even een goede bodem leggen nietwaar? De vrijdag is vaak niet leuk vanwege drukte. Viel deze keer nog wel mee. Moet ook zeggen dat we de Waalkade mooi omzeild hebben. Dus over de Sjonnies kan ik niets vertellen. Sterker nog, ik wil ook helemaal niets vertellen over de Sjonnies….

The new Studiorene!

July 22nd, 2005 1 Comment »

It took a lot more time than planned, but here it is, the new style Studiorene. website The archives are not active yet, but all other options are up and running. Please let me know what you think.

Vierdaagse – Zevenheuvelenweg

July 21st, 2005 No Comments »

Met mijn visite op pad naar de Zevenheuvelen weg. Een van een moeilijkste maar ook leukste passages in de Nijmeegse Vierdaagse. Moeilijk voor de wandelaars vanwege de heuvels aan het eind van de derde dag. Leuk voor de toeschouwers, omdat je de wandelaars goed kunt zien in het fraaie landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Degenen die er hier nog vlot bijlopen, hebben meestal geen problemen om morgen de laatste dag goed door te komen.

Zevenheuvelen in foto’s

July 21st, 2005 No Comments »


Zevenheuvelenweg.

Verzorging

July 21st, 2005 No Comments »


Zevenheuvelenweg.

Zomerfeesten – Woensdag

July 21st, 2005 No Comments »

Vandaag de verjaardag van Jan Maarten…. Op het Plein 1944 een Duitse avond met veel Schlagers en meer typische Duitse gezelligheid. Koningsplein ook helemaal vol met een Top 40 cover band. We hebben het vandaag wat rusig aan gedaan, beetje rondlopen, gezellig bijkletsen. Ook op het Valkhof deze keer geen muziek die mij aansprak. Dus maar op tijd naar huis en wat uurtjes bijslapen zodat ik weer voldoende energie heb voor donderdag en vrijdag! En morgen niet alleen naar de zomerfeesten, maar ook naar de wandelaars op de Zevenheuvelenweg.

Die Enge Nachbarn

July 21st, 2005 No Comments »


Plein 1944.

Zomerfeesten – Dinsdag

July 20th, 2005 No Comments »

De dag van het vuurwerk. En dus nog meer mensen, meer bier, meer frietes, meer suikerspinnen. Vanavond op pad met Jan Maarten en Erik. Plein 1944 was niet veel aan, ben de naam van de band alweer vergeten. Daarna even een inspectie van de Waalkade, de 7 inch Twins draaiden daar de disco classics uit de jaren 80 bij eighties verantwoord. Op het Valkhof ook geen aantrekkelijke muziek, maar wel een gezellige sfeer. Besloten het vuurwerk te zien vanaf het Valkhof. Na het vuurwerk naar de Hertogstraat bij cafe Gompie. En jawel, hier een leuke Top 40 cover band ‘Cloudy Juice’ die de sfeer er goed in houd. En daarmee is de dinsdag zoals vaker een dag met wat minder muziek, maar uiteraard met het toch wel weer leuke vuurwerk.