Zomercarnaval 2005.


Centrum Rotterdam.

De straatparade van het zomercarnaval in Rotterdam was weer een gezellige boel. Bijna iedereen wordt vanzelf vrolijk door de muziek, de dansende mensen en goed weer. Druk druk druk… dat wel. Een plekje aan het begin van de route is aan te raden, ik ben later nog even verderop gaan kijken en je ziet dat de meeste deelnemers toch wel moe worden na kilometers dansen op straat. Er zijn nog meer foto’s, maar die krijgen een vaste plek op de Studiorene site.

3 Responses to “Zomercarnaval 2005.”

 1. RobertK Says:

  Vooral de bovenste foto vind ik top. Mooie, warme kleuren.

 2. Emmel Says:

  Leuke foto’s, Rene.
  Het was er vast erg gezellig en zo te zien was het ook droog.

 3. Willem Says:

  Goed werk gemaakt Rene, was er zelf ook bijm met een zwartwitfilm bij al dat kleurengeweld;-)))

  Fotowillem.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.