Zomerfeesten – Dinsdag

De dag van het vuurwerk. En dus nog meer mensen, meer bier, meer frietes, meer suikerspinnen. Vanavond op pad met Jan Maarten en Erik. Plein 1944 was niet veel aan, ben de naam van de band alweer vergeten. Daarna even een inspectie van de Waalkade, de 7 inch Twins draaiden daar de disco classics uit de jaren 80 bij eighties verantwoord. Op het Valkhof ook geen aantrekkelijke muziek, maar wel een gezellige sfeer. Besloten het vuurwerk te zien vanaf het Valkhof. Na het vuurwerk naar de Hertogstraat bij cafe Gompie. En jawel, hier een leuke Top 40 cover band ‘Cloudy Juice’ die de sfeer er goed in houd. En daarmee is de dinsdag zoals vaker een dag met wat minder muziek, maar uiteraard met het toch wel weer leuke vuurwerk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.