Pech


Ik weet niet of er een wegenwacht is in Manaus, maar je ziet nogal eens ‘doehetzelvers’ aan het werk langs de kant van de weg. Of beter gezegd, op de weg! Dat levert gevaarlijke situaties op. Deze auto staat dus op een weg met 4 rijstroken, weliswaar op de meest rechter rijstrook, maar toch. Naar schatting komen er 40 tot 50 auto’s per minuut voorbij met een snelheid van zo’n 60km/h. Heb nog goed moeten timen bij het maken van de foto. En ‘ruimte houden bij het inhalen’, dat kennen ze niet hier in Manaus…

2 Responses to “Pech”

  1. Anonymous Says:

    Hoi Rene,
    Het mag een beetje rustig zijn wat betreft de ‘comments’, we zijn je nog niet vergeten. Ben je inmiddels al ‘geintegreerd’?. Kan je zelfstandig al iets aanschaffen in de supermarkt? Kan je het nieuws in Nederland een beetje bijhouden?
    groetjes, Peter

  2. Anonymous Says:

    ligt die man nu nog steeds zijn auto te repareren? lol

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.