Anton Corbijn


Dit is mijn U2&I boek. Het gaat dus niet over U2 & mij, maar het boek is wel van mij. En met de handtekening van Anton erin! Dankzij Barto en Bas die anderhalf uur in de rij hebben gestaan om ook zelf een handtekening te mogen ontvangen. Nu nog even wachten voordat ik het boek echt kan gaan bekijken.

4 Responses to “Anton Corbijn”

 1. JAMO Says:

  Dat heb je goed voor elkaar iemand anders in de rij laten staan voor een Boek. Ik had inderdaad al gelezen op de site van Barto en Roodpetje, dat het anderhalf uur had geduurd, Johan

 2. Johan W Says:

  En ik stond weer twee uur in de rij voor kaartjes voor de echte U2.
  Arena here we come!

 3. Barto Says:

  En niet te vergeten het gesjouw met het 3,5 Kg zware boek!

 4. Barto Says:

  Wel een beetje onscherpe foto!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.