Hiper DB


Vanmorgen boodschappen gedaan bij de supermarkt. De Hiper DB is een supermarkt met ook nog een kleding, computer en electronica afdeling. Is niet veel boeiends over te melden dacht ik. Maar eenmaal aangekomen bij de kassa blijkt dat de gemiddelde inwoner van Manaus veel inkoopt. De dame achter de kassa is niet alleen verantwoordelijk voor het afrekenen maar pakt ook alles keurig in voor de klant! Gevolg is dat je zeker 15 minuten of meer in de rij staat voordat je aan de beurt bent. En dat terwijl er zeker 12 kassa’s open zijn. Mijn boodschappen werden over vijf tasjes verdeeld, maar 20 tasjes of meer is geen uitzondering bij anderen.

2 Responses to “Hiper DB”

  1. JAMO Says:

    In de tijd, dat je stond te wachten voor de Kassa. Nog gespreken gevoerd.

  2. Anonymous Says:

    Je foto’s doen veel stof opwaaien op M1. Ga zo door! Het valt me op dat er niet echt extravagante kostuums op het carnaval van Manaus te zien zijn. Je weet wel, met veel veren, glitters,enz. Vertel eens over de lokale alcoholische dranken?

    groetjes, Peter

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.