Studiorene weblog

Welkom bij mijn nieuwe weblog. Het idee voor een weblog had ik al een hele tijd, en na wat aanpassingen van de Blogger templates moet dit het worden. Dagelijkse dingen, fotografie, internet, muziek, reizen en meer zullen zo’n beetje de onderwerpen zijn die mij interesseren en hopelijk de lezer ook. Daarnaast zal ik ook regelmatig foto’s plaatsen. Reageren kan door op “comments” te klikken. Maar het is ook mogelijk om gewoon een mailtje te sturen

2 Responses to “Studiorene weblog”

 1. Anonymous Says:

  Gefeliciteerd Rene met je weblog, ik heb er iedere dag nog steeds plezier van, al is het soms wel moeilijk om het bij te houden:-) Roodpetje lukt dat wel, maar dat is natuurlijk een “grote jongen” op het fijne WWW. Afijn Rene. ik blijf je volgen.

  Fotowillem.

 2. Anonymous Says:

  Hey Rene,
  hoe istie in Brazillie? Een beetje toffe vlucht gehad? Is het weer daar beter dan bij ons? Hoe is je apartementje/auto/..? Heb je al je apparatuur nog? Al leuke vrouwtjes gespot?? Laat ons niet al te lang in spanning…..

  De vragende analoge dudes ES/MH/JdB/SM/JHN

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.